ELVÁLT SZÜLŐK ÉS MOZAIKCSALÁDOK KLUBJA

Válás után is van élet! Hogyan éljük túl?!
Válás és Újjászületés csoport

"A válás olyan veszteség, amely hosszú időn át elkísér, akár férfi vagy, akár nő és akkor is, ha ő hagyott el, és akkor is, ha te hagytad el őt. "

A Válás és újjászületés olyan strukturált önsegítő csoport, ami különböző pszichodramatikus eszközökkel, strukturális technikákkal, tematikus beszélgetéssel segíti a leválást és az újrakezdést. Az együtt töltött napok azonban nem csupán „munkát” jelentenek: a velünk egy cipőben járókkal való együttlét kifejezetten jó élmény. A szomorúság, a veszteségélmény megélése mellett sokszor nevetünk, és emlékezetes, felemelő pillanatokat is átélhetünk.
Velünk azt is megtanulhatod, hogy hogyan élvezd az új keletű függetlenséget, és az új lehetőségekkel élve kellemesebbé tudd tenni az életed. Mert hidd el, csupán bátorság és elhatározás kérdése az egész.
A csoporton belül védett, megnyugtató világba kerülsz, ahol bármit is érzel, elfogadásra lelsz. Ahol fontos vagy, szabad, ahol végre mindent kimondhatsz, ami a veszteségeddel kapcsolatban benned van akkor is, ha az nem kedves.

„Az egyik barátom ajánlotta ezt a csoportot. Először azt hittem hülyéskedik, hogy majd én elmegyek egy ilyen csoportba. Sokat vívódtam, de az elkeseredésem nagyobb volt a félelmemnél. Gondoltam egy próbát megér. Jól tettem. Most egész másképp látom az életem. A fiammal is jobb lett a kapcsolatom.” Gábor

A csoport hatásai az eddigi tapasztalatok alapján:

Nyugodtabbá válsz.
Csökken vagy elmúlik a benned lévő harag miatti bűntudat
Nagyobb önbizalmad lesz.
Visszakapod, a reményt.
Ha van gyermeked, jobbá válik vele a kapcsolatod.
Nyitottabbá válsz egy új kapcsolatra.

„Jó volt olyan elfogadó, megértő közegbe bekerülni, ahol jobbról is, balról is sorstársak ültek mellettem. Jó volt tudni és merni, megnyílni… Szabadon, nem szégyellve az érzéseimet. Kimondani és meghallani dolgokat, és meghallgatni másokat. Jó volt tanulni, töltődni és megtapasztalni azt, hogy nincs baj, nincs világvége, és hogy teljesen jó vagyok úgy, ahogy vagyok.” Évi

Tavaszi csoport: március 26, április 2, 9, 16, 23, 30, május 7.
Időtartam: 7 alkalom (28 óra) vasárnaponként 9-13 óráig.
Költség alkalmanként: 7.500.-Ft
Csoportlétszám: 6-8 fő.

Jelentkezés: Egy rövid bemutatkozást küldj a valascsoport@mozaikcsaladok.hu címre.
A foglalkozás két részletét (15.000.-Ft-ot) a jelentkezést követően a 10401804-50515754-55681001 számlaszámra kell befizetni.

Helyszín: Budapest, III. kerület, Vörösvári út 21. II./4.

Étkezés: Mini konyha, mikró (tea, kávé, ásványvíz) biztosított.

A csoportot vezeti: Bieber-Nyíri Tünde (Válás és újjászületés csoport tréner)

Singer Magdolna és Czellár Mónika dolgozták ki a Válás és újjászületés strukturált önsegítő csoportot, ami immár négy éve hozzáférhető a válás utáni állapotban egyensúlyt keresők számára.

Különösen ajánlom neked, ha:Nem vagy egyedül. Nem kell egyedül végigcsinálnod!
Mi fogjuk a kezed!